Over ons

Voorheen

Phanphan werd oorspronkelijk opgericht door Gerrit (Gerrie) Verbeecke. Deze man had een ongelooflijke passie voor creativiteit in de meest pure zin van het woord. Hij was een liefhebber van manueel werk en was gespecialiseerd in reclame/schilderwerk en totaalconcepten.

Van visie over creatie tot uitvoering: Phanphan deed dit allemaal met de hand en met een arendsoog voor detail en kwaliteit.

De stilte

Na het overlijden van Gerrie hield het oorspronkelijke Phanphan op met bestaan. Gerrie liet een immense erfenis na: prachtige schilderwerken, reclamepanelen schilderen, passie overgebracht met borstel en verf, maar vooral de liefde voor tekenen, detail, kwaliteit… de liefde voor het beeldende.

Modern jasje

Juist omwille van de eigenschappen waar het oorspronkelijke Phanphan voor stond, maar ook om de liefde en bewondering voor zijn nonkel, riep Riekelt Phanphan terug in leven, gebruikmakend van hetzelfde logo.

Het nieuwe Phanphan verschilt in de vorm van service wel wat van het oude, maar de passie, service naar de klant toe en de creativiteit zijn onveranderd.